Bel ons: 0229 540517

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Snelle Levering

Betaling bij levering

Tel: 0229 540517

Retourneren

Over Ons

Voor uw loungeset bent u bij ons aan het juiste adres!  

Sinds een aantal jaar leveren we ons ruime assortiment lounge producten ook aan de particuliere markt. En met succes. Fogo Loungesets is inmiddels een grote en betrouwbare leverancier van loungesets, loungebanken en buitenhaarden. We bieden u alle mogelijke producten voor de inrichting van uw buitenruimte. Van lounge sets tot lounge bars, van dinner sets tot ligbedden en van kussenboxen tot plantenbakken en andere accessoires.

Bij het samenstellen van ons assortiment letten we op prijs en kwaliteit. Dit betekent voor u als klant, dat we u producten van de beste kwaliteit aanbieden tegen de laagste prijs. Ook heeft u ruime keuzemogelijkheden om de kleur van uw set en de kussens naar uw eigen wens samen te stellen. “Het geld dat ik bespaar bij Fogo Loungesets, kan ik weer uitgeven aan andere dingen.” Wij importeren onze producten rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek in het buitenland. We betalen hierdoor niet voor tussenhandel. Hiermee besparen we kosten en dit voordeel berekenen we rechtstreeks door aan u.

“Dankzij de goede kwaliteit heb ik jarenlang plezier van mijn lounge set.” We zien erop toe dat al onze producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en onze producten ondergaan een grondige kwaliteitscontrole voor ze onze fabriek verlaten. Daarnaast wordt de bezorging van uw bestelling verzorgd door onze eigen chauffeurs. Gezien het vertrouwen dat wij in onze producten hebben, bieden we u vijf jaar garantie.

“Fijn dat ik zoveel keuzemogelijkheden heb bij het bestellen van mijn lounge set!” Kiezen is belangrijk, zeker als het gaat om het vinden van de stijl die bij u past. Daarom bieden we een ruim assortiment aan producten met vele mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal en stijl. U kunt de kleur van uw set en uw kussens naar eigen wens kiezen en combineren.

U bent geen particulier, maar u wilt wel uit ons assortiment bestellen? Geen probleem! Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met uw bestelling of een complete lounge inrichting.

showroom

Loungeset