Bel ons: 0229 540517

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Snelle Levering

Betaling bij levering

Tel: 0229 540517

Retourneren

Hoek Loungeset

Hoek Loungeset

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Wil je een comfortabele hoek loungeset kopen?

Hoek tuinbanken en loungebanken voor buiten koopt je bij Fogo Loungesets. Wij hebben een grote voorraad loungesets met een hoek waaruit je kan kiezen. Onze hoek loungebanken zitten comfortabel en zorgen voor ontspannen en mooie zomeravonden. Wij zorgen ervoor dat jij altijd fijn kunt zitten op je nieuwe hoekmeubel op het terras en in de tuin. En dat is wat je wilt als de zon schijnt en de temperatuur stijgt.

Wicker

Onze hoek loungesets zijn gemaakt van wicker. Wicker is een kunststof die een lange levensduur heeft en die je goed en makkelijk schoon kunt maken.

Kussens

De kussens van de hoek loungesets zijn stevig maar zitten erg zacht. Ze kunnen goed tegen water en je hebt er weinig onderhoud aan.

Ontwerpen

De ontwerpen van de hoek loungesets zijn verschillend hoewel er natuurlijk altijd een hoek in zit. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zowel voor de wicker als de kussens.

Bezoek onze showroom

Wil je de hoek tuinbank niet meteen online kopen maar eerst even zien en voelen? Met veel plezier nodigen wij je uit om onze hoek loungesets te komen bezichtigen. Daar vindt je ons volledige assortiment tuinbanken, loungebanken, lounge dining sets, buitenhaarden en nog veel meer. 1 van onze verkoopadviseurs geeft je dan meteen een passend interieuradvies voor je tuin of terras.

Bel gerust met onze klantenservice op 020 661 4231 of mail naar info@fogoloungesets.nl. Wij staan je graag te woord.