Bel ons: 0229 540517

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Snelle Levering

Betaling bij levering

Tel: 0229 540517

Retourneren

6 persoons Loungeset

6 persoons Loungeset

6 persoons loungebanken kopen

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Wil je een 6 persoons loungeset kopen?

De lente en de zomer zijn tijden om te relaxen en buiten door te brengen. Dus waarom verplaats je de comfort van je woonkamer niet naar de tuin? 6 persoons loungesets zijn daar bij uitstek geschikt voor. Zij bieden namelijk ruimte aan een groot aantal personen. 6 persoons loungesets bestaan vaak uit langere banken zodat ze comfort bieden aan meer personen. Dus als je vaak in de tuin zit met veel mensen dan is een 6 persoons loungeset geschikt. Wij hebben een groot assortiment met 6 persoons loungesets die ervoor zorgen dat je met zijn 6-en kunt genieten van je zomeravonden.

Wicker

Onze 6 persoons loungesets zijn gemaakt van Wicker. Wicker is een vezel die uit kunststof wordt gemaakt. Wicker wordt tegenwoordig erg veel gebruikt in de meubelindustrie. Het voordeel van wicker is dat het degelijk is en dat het een lange levensduur heeft. Het is een stof die erg goed kan omgaan met weersinvloeden. Een ander voordeel van wicker 6 persoons loungebanken is dat ze makkelijk te reinigen zijn zodat ze hun autenticiteit lang behouden.

Kussens

Elke 6 persoons loungebank bevat stevige kussens die ervoor zorgen dat je zacht en comfortabel kunt zitten. De kussens zijn onderhoudsvrij en waterbestendig. De meeste mensen genieten van onze producten in de tuin of op het terras. Maar ze kunnen natuurlijk ook worden gebruikt in de woonkamer, loungebar of tuinhuis.

Nog geen keuze kunnen maken?

Fogo Loungesets helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor uw 6 persoons wicker loungeset. Wij hebben een breed assortiment aan tuinbanken en nog veel meer producten voor in de tuin.

Onze showroom

Onze producten zijn een feest voor het oog. Mocht je ze in levende lijve willen zien dan kun je natuurlijk een bezoek brengen aan onze showroom. Bel gerust met onze klantenservice op 020 661 4231 of mail naar info@fogoloungesets.nl. Wij staan je graag te woord.