Bel ons: 0229 540517

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Snelle Levering

Betaling bij levering

Tel: 0229 540517

Retourneren

Loungesets

Loungesets

Tuinbank of Loungebank kopen

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wil je een mooie tuinbank of loungebank kopen?

Mooie en goedkope wicker tuinbanken en loungebanken koopt je bij Fogo Loungesets. Wij hebben een grote voorraad loungebanken voor je beschikbaar. Onze tuinbanken en loungebanken zitten comfortabel en zorgen voor ontspannen en mooie zomeravonden. Wij zorgen ervoor dat jij altijd fijn kunt zitten op je nieuwe zitmeubel op het terras en in de tuin. En dat is wat je wilt als de zon schijnt en de temperatuur stijgt.

Wicker

Onze banken zijn gemaakt van wicker. Wicker is een kunststof die een lange levensduur heeft en die je goed en makkelijk schoon kunt maken.

Kussens

De kussens van de loungebanken zijn stevig maar zitten erg zacht. Ze kunnen goed tegen water en je hebt er weinig onderhoud aan.

Ontwerpen

De ontwerpen van de loungebanken en tuinbanken zijn verschillend. Wij hebben rechte banken maar ook hoekbanken. Dit alles in verschillende kleuren.

Onze showroom

Onze producten zijn een feest voor het oog. Mocht je ze in levende lijve willen zien dan kun je natuurlijk een bezoek brengen aan onze showroom. Bel gerust met onze klantenservice op 020 661 4231 of mail naar info@fogoloungesets.nl. Wij staan je graag te woord.