Bel ons: 0229 540517

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Snelle Levering

Betaling bij levering

Tel: 0229 540517

Retourneren

Loungeset Hoorn

De showroom van Fogo Loungesets bevindt zich vlakbij Hoorn, namelijk in buurgemeente De Goorn. Vanuit onze showroom kunt u zich prima oriënteren op uw buitenleven van de komende maanden. Met een van onze duurzame loungesets kunt u het optimale tuinplezier bereiken. Op slechts een kwartiertje rijden van Hoorn hebben wij een gevarieerde collectie aan loungesets voor u paraat. Alle modellen die op onze site staan kunt u in De Goorn aanraken en met eigen ogen bekijken. Even lekker zitten om te ervaren hoe de zitting en de leuning aanvoelen, het kan allemaal in onze showroom.

Loungeset Hoorn

Online shoppen kan natuurlijk ook. Vele bewoners van Hoorn en omgeving genoten van onze bestelmogelijkheden en het betaalgemak dat wij bieden. Qua loungesets beschikken we over een gevarieerde collectie. Van de 6-persoons Loungeset, tot de 4-persoons Loungesets en vele andere modellen.  Of wellicht heeft u interesse in een ligbed of een heerlijke hangmat in uw tuin? Ook parasols en buitenhaarden zijn onmisbare elementen voor een paar mooie lente- en zomermaanden. Fogo Loungesets is de kenner als het gaat om uw buitenleven in Hoorn en omgeving.

Wanneer u een van onze Loungesets aanschaft in onze showroom, dan komen wij deze natuurlijk evengoed bezorgen. Uw Loungeset leveren wij goed verpakt aan uw deur in Hoorn of waar u ook woont. Onze showroom in De Goorn is dagelijks open. Op alle doordeweekse dagen van 9:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag van 9:00 tot 16:00 . De Goorn ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Hoorn. Voor OV-reizigers: er rijdt een bus vanuit Hoorn richting De Goorn. Online kunt u natuurlijk nu al uw bestelling plaatsen!

De voordelen van onze Loungesets zijn: betaalbaarheid en duurzaamheid. Daarbij bieden wij garantie op de kwaliteit en een goede bezorgservice. Tal van klanten uit Hoorn en omgeving brengen hun zomerdagen genietend door met een Loungeset van Fogo Loungesets. Heeft u nog specifieke vragen over een van onze producten, neemt u gerust contact met ons op.