Bel ons: 0229 540517

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Snelle Levering

Betaling bij levering

Tel: 0229 540517

Retourneren

Hangmatten

Hangmatten online bestellen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een hangmat koop je bij Fogo Loungesets

Wil je heerlijk liggen in een ontspannen hangmat? Kijk dan in ons assortiment hangmatten. Onze hangmatten zijn makkelijk neer te zetten of op te hangen. Het bevestigingsmateriaal spreekt voor zich. Zodra je de hangmat hebt opgezet kun je heerlijk chillen.

Onze hangmatten zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. Ze zijn stevig, een lust voor het oog en gemaakt van een stof die alle soorten weer aankan. Zelfs na een regenbui droogt ie snel op. Het kruisframe is zeer stabiel en bij de hangmat zelf zitten nog extra hulplijnen vast om te voorkomen dat men te ver door ‘schommelt’.

Op onze hangmatten zit 2 jaar garantie. Dat komt omdat onze matten een kwaliteitskeurmerk dragen.

Bezoek onze showroom

Wil je de hangmat niet meteen online kopen maar eerst even zien en voelen? Met veel plezier nodigen wij je uit om onze hangmatten te komen bezichtigen. Daar vindt je ons volledige assortiment hangmatten, tuinbanken, loungebanken, lounge dining sets, buitenhaarden en nog veel meer. 1 van onze verkoopadviseurs geeft je dan meteen een passend interieuradvies voor je tuin of terras.

Bel gerust met onze klantenservice op <strong>0229 313 014</strong> of mail naar info@fogoloungesets.nl. Wij staan je graag te woord.